VEELGESTELDE VRAGEN

Box to Unbox betekent door middel van boksen aan de slag gaan met het uitpakken en afleren (unboxen) van psychische en mentale blokkades uit het verleden, het heden en/of de toekomst.

Je hebt geen conditie nodig om je te kunnen aanmelden voor bokstherapie. Boksen wordt ingezet als middel. Het doel is niet om te leren vechten.

Je hebt geen bokservaring nodig. Iedereen is welkom!

Box to Unbox heeft boksspullen die je tijdens de sessie kan gebruiken. Je kan natuurlijk altijd je eigen spullen meenemen.

Voor meer informatie over de tarieven kun je terecht op de pagina: tarieven

Begin door je aan te melden via het aanmeldformulier. Hierna wordt binnen een week contact met je opgenomen om een vrijblijvende intake in te plannen. Tijdens de intake leren we elkaar kennen, bespreken we de hulpvraag en de situatie. Hierna zullen we een plan opstellen en samen aan de slag gaan.
De vrijblijvende intake is niet alleen belangrijk om naar de hulpvraag te kijken maar ook om te kijken of er een klik is. Het is belangrijk om je veilig te voelen. Hierdoor kun je je kwetsbaar opstellen om stappen te maken tijdens de sessies. Hierna start je met het “unboxen” van je hulpvraag.

Bokstherapie wordt bij Box to Unbox gegeven vanaf 8 tot en met 60 jaar oud.

Hoeveel sessies je nodig hebt, hangt af van de hulpvraag. Ook kunnen er tijdens de sessies nieuwe uitdagingen op ons pad komen. Hier zullen we tijdens de intake verder aandacht aan besteden.

Na je te hebben aangemeld, wordt er binnen een week contact met je opgenomen voor een intake.

Je hebt geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Via het aanmeldformulier kan je je aanmelden.

Er zijn werkgevers bereid om (deels) mee te betalen aan het bokscoaching traject. Wil je hier gebruik van maken? Bespreek dan met je werkgever wat de mogelijkheden zijn.

Nee, bokscoaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Box to Unbox werkt samen met partijen die wel vergoedingen van zorgverzekeraars ontvangen. Neem hierover contact op voor meer informatie.

Hoe het traject eruit ziet, hangt af van de hulpvraag. Los van de hulpvraag zullen we altijd starten met een plan. Dit plan zal tijdens een tussen evaluatie geëvalueerd worden en opnieuw bij de eind evaluatie.
Tijdens de tussen evaluatie kijken we of alle neuzen nog dezelfde kant op staan. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Wat kan je anders doen? Zijn we nog steeds op de juiste weg? Als dit zo is, gaan we verder. Mocht dit niet zo zijn, passen we het plan aan waar nodig.

Box to Unbox is gevestigd in Rotterdam Nesselande. Box to Unbox is flexibel en kan naar verschillende locaties komen binnen de Randstad.