Shari Jeffrey

Bokscoach en Toegepast Psycholoog

WIE BEN IK?

Motivatie
In het werkveld heb ik veel cliënten gezien die liever in beweging zijn tijdens de behandeling/coaching dan constant praten in de kamer. Ook heb ik gezien dat bewegen tijdens behandeling/coaching letterlijk in beweging brengt.
In mijn vrije tijd houd ik van kickboksen. Dit heeft mij op het idee gebracht om boksen te combineren met coaching en dit aan te bieden bij Box to Unbox. 
Daarnaast ben ik geen vreemde voor de sportwereld, aangezien ik jarenlang op hoog niveau in de eredivisie basketbal heb gespeeld.
 
Ervaring
In de GGZ heb ik ervaring in de specialistische geestelijke gezondheidszorg, waarbij ik behandeling en coaching bied gericht op de individuele behoeften van cliënten. Daarnaast heb ik ervaring met jongeren die niet meer thuis kunnen wonen en (tijdelijk) verblijven in bijvoorbeeld een crisisopvang, pleeghuis, dag/nachtopvang of gezinshuis.
Verder heb ik ervaring als POH-GGZ (praktijkondersteuner huisarts geestelijke gezondheidszorg), waar ik patiënten van de huisarts ondersteun bij psychische en mentale problemen.
Ik ben afgestudeerd in Toegepaste Psychologie, gecertificeerd agogisch bokscoach en een geregistreerde professional bij SKJ.
 
Werkwijze
Iedereen is uniek en zo bied ik graag de hulp die nodig is om op zoek te gaan naar een passende aanpak. Ik ga te werk met veel positiviteit, doorzettingsvermogen, geduld en een open visie.
Denken in mogelijkheden, kansen en uitdagingen in plaats van problemen om zo te bouwen op de krachten die aanwezig zijn vind ik ontzettend belangrijk. Ook ben ik eerlijk, direct en onbevooroordeeld en werk ik graag met cliënten naar hun doelen toe.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat elke overwinning erkend en gevierd wordt om vanuit positiviteit te groeien.

Start samen met mij een reis naar een gezondere en meer veerkrachtige versie van jezelf.
 
ARE YOU READY TO RUMBLE UNBOX!? Meld je aan via het aanmeldformulier.

"Je moet spreken vanuit een plek waar alles mogelijk is. Wanneer je spreekt vanuit beperkingen, heb je jezelf al ingesteld om te falen."
- Anthony Joshua​