VOOR WIE IS BOX TO UNBOX?

Box to Unbox wordt aangeboden aan individuen, scholen en bedrijven. Bekijk hieronder voor wie Box to Unbox is en wat het voor jou kan betekenen.

BOX TO UNBOX PERSONAL

Wil jij persoonlijk werken aan:
Heb je een andere hulpvraag en ben je benieuwd of je bij Box to Unbox terecht kan? Neem gerust contact op via het contactformulier.
 
ARE YOU READY TO RUMBLE UNBOX!? Meld je aan via het aanmeldformulier.

“Een kampioen is iemand die opstaat wanneer hij/zij niet meer kan.” - Jack Dempsey

VOOR WIE IS BOKSTHERAPIE NIET?

Box to Unbox is niet voor jou als je:
Twijfel je of Box to Unbox geschikt is voor jou? Neem gerust contact op via het contactformulier.
 
ARE YOU READY TO RUMBLE UNBOX!? Meld je aan via het aanmeldformulier.

BOX TO UNBOX SCHOOL

Ben je als schooldirecteur of leraar op zoek naar een vernieuwende en boeiende manier om jouw leerlingen te coachen? Bij Box to Unbox begrijpen we dat elke student uniek is en een stimulerende omgeving nodig heeft om te groeien. Box to Unbox is gericht op het verrijken van het leerproces door middel van interactieve coachingssessies die creativiteit, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden bevorderen.

Box to Unbox biedt individuele trajecten maar ook groepstrajecten aan. Denk hierbij aan weerbaarheidstrainingen, groepsdynamica en trainingen voor zelfvertrouwen en faalangst. Daarnaast kunnen er trainingen op maat worden gemaakt.

Box to Unbox gelooft in de kracht van out-of-the-box denken. Met Box to Unbox kunnen we samen de leerervaring van jouw leerlingen naar nieuwe hoogten tillen. Ontdek hoe wij scholen helpen om een blijvende impact te maken op de educatieve reis van studenten.

ARE YOU READY TO RUMBLE UNBOX!? Meld je aan via het aanmeldformulier.

VOORDELEN VAN
BOX TO UNBOX SCHOOL


"Talent wint wedstrijden, maar teamwork en intelligentie winnen kampioenschappen."
- Michael Jordan

BOX TO UNBOX
BUSINESS

Ben je als bedrijf op zoek naar een unieke benadering van een teamactiviteit. Ontdek de kracht van Box to Unbox, waar lichaamsgerichte therapie een essentieel onderdeel is van het versterken van jouw team. Ons programma biedt meer dan alleen traditionele teambuilding – we gaan verder door de fysieke en mentale aspecten van samenwerking te verkennen.
 
Door middel van interactieve oefeningen en stimulerende activiteiten helpen we teams om onderlinge relaties te verdiepen, leiderschapspotentieel te ontsluiten en een positieve bedrijfscultuur te bevorderen.
 
Box to Unbox biedt ook individuele trajecten en groepstrajecten aan voor werknemers. Hierbij denken we out-of-the-box en leveren we maatwerk.
 
Laat Box to Unbox jouw bedrijf naar nieuwe hoogten leiden door middel van vernieuwend en doelgericht lichaamsgericht leren.
ARE YOU READY TO RUMBLE UNBOX!? Meld je aan via het aanmeldformulier.

VOORDELEN VAN BOX TO UNBOX
BUSINESS

“Samenkomen is een begin, samen blijven is vooruitgang, en samenwerken is succes."
- Henry Ford